Over ons

Het was in 1970 toen Joep Rooymans – onder de naam Rodas Mode – entree maakte in de ‘stropdassenwereld’. Met als uitgangspunten ‘kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit’ werd het bedrijf al snel een succes. Met als gevolg een eigen ontwerp- en productielijn en vele vooraanstaande klanten. Onder andere de Postcode Loterij, Amnesty International, Douwe Egberts, M.C. Escher, Philips Nederland, de Efteling en zelfs kroonprins Willem-Alexander werden met stropdassen van Rooymans Neckwear uitgerust.

Anno 2013 is Rooymans Neckwear nog altijd een familiebedrijf, maar nu met de tweede generatie aan het roer. Zoon en dochter Patriek en Pasquale Rooymans hebben het bedrijf doorontwikkeld tot een moderne, flexibele organisatie die ook buiten de landsgrenzen actief is.
Rooymans levert bussiness-to-business en aan gerenommeerde modelabels, maar ook direct aan particulieren. Via de webshop weloveties.nl wordt een unieke, zelf ontworpen collectie gepresenteerd. Het idee: voor elke doelgroep en voor elke gelegenheid een passende, moderne stropdas. We love ties: daar is alles mee gezegd.

Onze
medewerkers

De familie Rooymans vormt de spil van het bedrijf, maar zij doen het niet alleen. Ze worden ondersteund door een hecht team met uiteenlopende kwaliteiten.