• Werkwijze
  1. Offerte

  De service van Rooymans bestaat uit een complete keten van offreren, ontwerpen, produceren en distribueren.

  Vanaf het moment dat er een offerte wordt aangevraagd, staat het team van Rooymans Neckwear volledig tot uw dienst. Er wordt dan ook altijd gestreefd naar een snelle en duidelijke service. De klant ontvangt altijd een overzichtelijke offerte samen met een aantal ontwerpvoorstellen. Desgewenst worden er ook monsterstropdassen en sjaals meegestuurd. Natuurlijk brengt de account manager van Rooymans Neckwear u ook graag een bezoek of ontvangt u in de ruime showroom, waar u onze projecten met eigen ogen kunt bekijken.

  Naar Stap 2 - Ontwerp >

 • Werkwijze
  2. Ontwerp

  Het ontwerpen behoort tot de kernkwaliteiten van de organisatie. Onder het motto ‘een das is méér dan een logo’ zetten de designers van Rooymans altijd sterk in op inleving en een persoonlijke touch.

  Wanneer een van de ontwerpen is gekozen en er een order wordt geplaatst, gaat de productie van de weef- en/of drukproef van start. Deze wordt vooraf ter goedkeuring toegestuurd. Na goedkeuring wordt de gehele order geproduceerd.

  Naar Stap 3 - Productie >

 • Werkwijze
  3. Productie

  Afhankelijk van het type grondstof – polyester, zijde, wol et cetera – vindt de productie daar plaats waar de juiste expertise aanwezig is. Rooymans heeft de beschikking over verschillende productielocaties, met als verbindend element een scherpe focus op kwaliteit.

  Rooymans Neckwear stelt kwaliteit boven alles, maar niet ten koste van alles. We stellen hoge eisen aan onze materialen en productiemethoden en zorgen ervoor dat onze medewerkers onder veilige en gezonde omstandigheden hun werk kunnen doen. Hetzelfde verwachten wij van onze leveranciers, en dat is ook de reden waarom we structurele samenwerkingsverbanden aangaan met zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Naar Stap 4 - Distributie >

 • Werkwijze
  4. Distributie

  Op het moment dat de custom made stropdassen en/of sjaals klaar zijn, worden ze met grote zorgvuldigheid in ons eigen magazijn verpakt en verstuurd.

  De distributie ten slotte, wordt uitgevoerd door een erkend transportbedrijf: DPD is gespecialiseerd in pakketlogistiek en al geruime tijd een betrouwbare partner. Het bezorgproces is overigens méér dan een formaliteit: we verzenden geen pakketjes maar cadeautjes.

  Terug naar Stap 1 - Offerte >