• Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals

Sjaal bedrukken

Rooymans Neckwear is sinds 1970 specialist op het gebied van damessjaals, stropdassen, strikjes, bretels, manchetknopen en gilets. Wij bieden naast een eigen ontwerpstudio en internationale ervaring en vakmanschap, een groot assortiment aan damessjaals uit voorraad leverbaar. Rooymans Neckwear biedt een tal van damessjaals van zuiver zijde of polyester. U heeft daarbij de keuze uit uni damessjaals in vele kleurmogelijkheden en dessins of damessjaals geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bij de damessjaals ontworpen in onze ontwerpstudio heeft u de keuze uit bedrukte of geweven stof. Bedrukte sjaals worden speciaal ontworpen en zijn verkrijgbaar in velen formaten. De geweven damessjaals worden gemaakt van stropdassenstof en hebben een standaard formaat van 15 x 140 cm. In iedere ontworpen damessjaal kunt u uw bedrijfslogo en complete huisstijl terugvinden.

De damessjaals worden geleverd in een plastic foudraal, maar u heeft tevens de keuze uit diverse luxe enveloppen als verpakkingsmateriaal. Op onze website vindt u een tal van voorbeelden van onze sjaals en specials die wij eerder voor diverse klanten ontworpen hebben. Bent u nieuwsgierig naar een ontwerp met uw bedrijfslogo? U kunt gratis en vrijblijvend een ontwerp en offerte opvragen bij Rooymans Neckwear.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bel ons via 0495 - 59 17 52

Patriek Rooymans
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Patriek >
Nathalie Humbert
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Nathalie >


Vraag offerte aan