• Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals

Shawl bedrukken

Dames- en pashima shawls in diverse varianten en met een uniek ontwerp gericht op uw eigen bedrijf of vereniging. Bij Rooymans Neckwear bieden wij een breed assortiment aan shawls, zowel in bedrukte als geweven stof, maar ook als pashmina shawl. De shawls zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en kwaliteiten; voor ieder wat wils! In onze eigen ontwerpstudio heeft u tevens de mogelijkheid uw shawl geheel naar eigen wens te laten ontwerpen.

Onze bedrukte shawls worden onder meer speciaal ontworpen en zijn verkrijgbaar in diverse polyester en zijden stoffen en maten. De geweven shawl wordt gemaakt van stropdassenstof en heeft een vast formaat van 15cm x 140 cm. In onze voorraadcollectie kunt u ons brede assortiment aan shawls terugvinden. Hierin vindt u tevens onze unieke collectie van de door ons ontworpen shawls in de tenniscollectie. De uni pashmina shawl is bij ons op voorraad leverbaar en verkrijgbaar in uiteenlopende kleurmogelijkheden passend bij elke outfit.

Naast shawls biedt Rooymans Neckwear ook een breed assortiment aan stropdassen, strikjes, bretels, gilets, chokers en nog veel meer voor iedere gelegenheid. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor shawls, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bel ons via 0495 - 59 17 52

Patriek Rooymans
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Patriek >
Nathalie Humbert
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Nathalie >


Vraag offerte aan