• Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals
  • Damessjaals

Bedrukte sjaal

Rooymans Neckwear is de specialist op het gebied van sjaals, stropdassen, strikjes, bretels, manchetknopen, gilets en nog veel meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor kwalitatief goede producten met de hand gemaakt in onze eigen ontwerpstudio. Rooymans Neckwear biedt u een groot assortiment aan sjaals voor diverse doeleinden. U heeft onder meer de keuze uit een dames sjaal in een bedrukte of geweven stof en pashima sjaals. Onze pashima sjaals zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren, dessins en kwaliteiten. Ook deze sjaals zijn geheel aan te passen aan het eigen ontwerp of verkrijgbaar in diverse uni kleuren in een honderd procent viscose kwaliteit.De bedrukte sjaals worden speciaal ontworpen in onze eigen ontwerpstudio en hierin kan onder meer uw bedrijfslogo worden verwerkt.

De sjaals worden geleverd in een plastic foudraal, maar u heeft tevens de keuze uit diverse luxe enveloppen als verpakkingsmateriaal. Op onze website vindt u een tal van voorbeelden van sjaals en specials die wij eerder voor diverse klanten ontworpen hebben. Bent u nieuwsgierig naar een ontwerp met uw bedrijfslogo?

U kunt gratis en vrijblijvend een ontwerp en offerte opvragen bij Rooymans Neckwear. Maak kennis met het verrassende resultaat van onze veelzijdige producten!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bel ons via 0495 - 59 17 52

Patriek Rooymans
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Patriek >
Nathalie Humbert
+31 (0)495 - 59 17 52
E-mail Nathalie >


Vraag offerte aan